Wednesday, December 21, 2011

MUHAMAD ZAID MUHAMAD

ok guys! here i knal kan kt uols my only buah hati..hohohooh..


kitorang kenal tahun 2007, couple dah 3 tahun dri awal 2007 smp lah hujung tahun 2009..  pastu kitorang break..ak lah yang mintak break coz ak bosan..tue lah masalah ak..cepat bosan..sumpah ak ckp, zaid nie betul2 setia ngan ak..after kitorang break pon,kitorang still contact cuma dah jarang-jarang lah..ak lah mls nk lyn die.. pastu kitorang pon bawak haluan masing-masing..cuma bila raya die ade dtg rumah..time tue je la kami jumpa n sembang2 pas break tue kan.. sehingga lah baru-baru nie kami di jodohkan untuk menjadi pengapit dan kami sendiri tak tahu yang kami di gandingkan berdua.. ini adalah surprise dri pihak pengantin.. dorang memang saje nak kene kan kitaorg..


btw, pengantin lelaki a.k.a along merupakan member zaid dan pengantin perempuan a.k.a zaty adalah kawan baik ak..dorang ni lah yg bertanggungjawab kenalkan kitorang mase 2007 dulu.. so, mase kenduri kawen aritue, ak terkezut bile tgk pengapit lelaki adalah DIA. owwhh..nk gugur jantung ak wey..ak ade dgr hint2 kate zaid jdik pengapit, tpi along ckp xcnfrm coz zaid keje, tue yg ak wat dunno..tup2 mse kenduri betol2 zaid pengapit nyer..ketaq lutot wey..hahahah


yang xleh bla nyer..sepanjang kami jadi pengapit, ktorg bersmbang 2 jerk..sume orang tego..xcaye..tgk gmb kitorg nie..


nie aksi  zaid a.k.a apek!.. die asyik merapu time nie..huhuhu..


so, pas kenduri aritue..kami jadi rapat semula dan menjalinkan hubungan semula.. doakan semoga hubungan kami berkekalan hendaknyer..amin...(gedik giler ak..hhahah)


here, ak kongsi pix2 ak ngan apek sepanjang kenduri kawen ZAFREEN dan ZATY.. gmb kami berdua xde coz zaid xsuke amek gmb!!menci ak! hohoho






p/s: ade sorg pompuan ngaku awek zaid! xleh bla.. search kt fb name pompuan nie RAZNI FAZLIN ..ayoyoyoy..klu yer pon giler meroyan,jgn lah smp ngaku awek die plak tue kt ak plak tue..seb bek ak xnk malukan ko, ak yer kan ko kate zaid tue bf ko..layan je lah..

3 comments:

akma zulkifeli said...

nadia + zaid= so sweet !!

n.a.d.i.a said...

hahahha..dh tentu ar sweet kn...

Sr. adda said...

ceehhh...smuge berbahagia...